. Grosir Grosir Luxury Denmark gaya lounge Kursi Produsen lan Supplier |Pisyuu

Pusat Produk

Grosir Mewah Denmark gaya lounge Kursi

Kursi Goyang Pumpkin Carriage

Kursi sofa tunggal seni kain iki. Adhedhasar kerangka Kursi Egg. Iku luar biasa alus. Bantal sing bisa dicopot sing luar biasa kandel. Tengen kanggo desainer Arne Jacobsen. Fungsionalisme Denmark "kegunaan lan kaendahan".
Nalika sampeyan njagong ing.Iku kebungkus ing busur oval dibunderaké lan unfurled.Katoné dibagi sethitik
Ruang pribadi tanpa diganggu, rumangsa kepenak.
Bahan kain seni kain alami, angin entheng nyebul kualitas linen sing lembut saka sawijining bahan. Rasa santai iki nyebar kanthi tenang. Kain liyane ora bisa ngganti swasana anget "omah" eksklusif iki.


Detail Produk

Tag produk

Jeneng Seni Kursi Goyang Pumpkin Carriage Seri Seri Miss Lazy
Ukuran awak Bahan Fabrik
dhuwur lumahing Fabrik
dawa Isi
Jembar Kaki awak
Ukuran packing Wektu produktif 15-30 dina
dhuwur Majelis Self-assembly karo obeng tanpa alat khusus
dawa Desainer KRISTEN
Jembar

Kerajinan lan Detail

Ctaftsmanship

Saka woodworking, inlay, Ngatur kanggo rinci kontrol lan produksi, PISYUU strictly kontrol lan presents tektur paling apik kanggo konsumen.

Inspirasi desain

Seri penerbitan ulang abad pertengahan
• Retro/ kebak werna dongeng kang alus
• Kanggo kabeh omah art deco
• Dirancang kanggo Reception saka French Royal Hotel
• Minimalis
• kemewahan cahya

--------Kursi Goyang Kereta Labu
Kursi Goyang Pumpkin Carriage Originally dirancang
Kanggo tamu ing mejo reception saka Royal Copenhagen Hotel
Nyedhiyani papan semi-tertutup, cilik kanggo ngapusi lan ngaso
Nalika nggunakake ing omah, karakteristik nyaman iki bisa nggedhekake tanpa wates

Kain

• Bantal njaba,Pure Flax enom flax
• Tenun kapadhetan dhuwur
• alus lan ramah kulit,
• bahan ijo rampung
• Wear-resistant,bal-free,tahan elektrostatik kanggo bledug

Beras abu-abu kelas dhuwur kanthi unta sing anget lan ora ana werna utami bleaching
Tambah sawetara anget pedesaan menyang omah langsung

Bantal Kursi sing bisa dicopot

• bisa dibusak lan resik
• Dasar dirancang karo Velcro kanggo gampang mbusak bantal kursi
• Bantal kursi dadi alus sing malah bisa dibusak minangka tatami MATS
• Kanthi saperangan saka uncalan bantal lan ngapusi ing bantal seneng wektu maca sepi

kapenuhan

• katun AA+Boneka
• 701+Eiderdown

Bantal ing jero: impor AA + spine protection cotton wool
Empuk lan kandel, ora empuk lan remuk
Lan duwe pasukan dhukungan tartamtu
Struktur ergonomis kursi sing bentuke endhog, dipérang lan diisi katun springback
Gulu, utomo, coxal, saben panggonan bisa diurus kanthi ati-ati
Marasake awakmu sing bisa dirasakake
Iku kaya ngrangkul lembut saka kabeh pihak

Kerangka seni besi

Pigura wesi iku casting suhu dhuwur, karo kapasitas prewangan kuwat, swara stabil, luwih awet saka pigura kayu.

Jurnal Seni

Saka koleksi 300 obyek sing apik banget ing Galeri Dasiy Italia
Dipilih dadi anggota keluargaku
Aku pancene digunakake, lan ing baris karo pola kluwarga domestik lan baris kegiatan

Dadi ayu, dadi klasik, nggunakake katresnan liyane.

Luwih rinci

Dhukungan sing bentuke endhog digunakake khusus ing jeruk waluh
Gema mobil waluh iki kaya rasa seneng
Retro, kanthi werna abu-abu dongeng sing anget
Cocog karo omah Art Deco apa wae
Utamané ing iradiasi cahya anget, kaping alus mellow
Sampurna kanggo kita kabeh sing kudu tetep ing omah

Pengalaman Rasa Laporan

Ergonomis, omnidirectional ora mati Sudut nyaman Ukuran?
Akeh kursi duwe wangun sing padha
Nanging nalika aku nyoba ing udhara
Pengalaman temen beda!
Kursi cuddle waluh kita, widened lan wungu
Papan sing wiyar kanggo wong diwasa kanggo ngegungake sesuka hati
Kurva iku pas, nalika sampeyan ngeculake tangan sampeyan mudhun
Sampeyan bakal nemokake sing pas sampurna menyang endhog-shaped sit mudhun

Prospek masa depan

PISYUU tansah ngetrapake desain asli minangka inti, lan netepi konsep "Urip kreatif • fashion timbal", setya dadi merek desain furnitur omah sing misuwur ing saindenging jagad, ngupayakake ningkatake kualitas urip manungsa.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita